Stručni tim

ScolioMedica-stručni-tim-1

Dr Nataša Taseva

specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije

 

Dr Nataša Taseva rođena je 1976. godine u Gnjilanu. Diplomirala je 2003.godine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu. Specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije završila je 2015.godine.

Daljom edukacijom 2017.godine stiče znanja iz oblasti  trodimenzionalne korekcije skolioze i kifoze po Schroth metodi i tako postaje prvi sertifikovani ISST Schroth terapeut u Nišu i Južnoj Srbiji.

Učesnik je brojnih domaćih i međunarodnih skupova iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije. Posebno je zainteresovana za deformitete kičmenog stuba.

Pažljivim pristupom, strpljivošću i znanjem trudi se da pruži razumevanje i podršku u svakom delu oporavka.

Aleksandra Stevanović

strukovni fizioterapeut

 

Aleksandra Stevanović rođena je 1991. godine u Nišu. Završila je Visoku medicinsku školu strukovnih studija u Ćupriji, studijsku grupu strukovni fizioterapeut kao student generacije.

Septembra 2018. godine postaje licencirani ISST Schroth terapeut.

Poseduje višegodišnje bogato iskustvo u radu sa decom i odraslima u oblasti neurologije, reumatologije i ortopedije. Iskustvo stiče radeći u zdravstvenim ustanovama u Nišu i Beogradu.

Srdačnim osmehom, individualnim stručnim pristupom, precizno doziranom terapijom, pomoći će  i ohrabriće Vas da savladate sve tegobe. Pored toga naučiće Vas kako da se svakodnevnim aktivnostima vratite bez bolova i to stanje zadržite.